Antal d.o.o.

Kako je izgradnja vlastitog doma je ipak jedno od najvažnijih egzistencijelnih pitanja, izgradnji privatnih kuća kao i privatnih objekata za odmor pristupamo odgovorno i sa dužnom pažnjom. Naša uloga je, osim same pripreme čitavog terena, nabavke materijala, dopreme/otpreme mehanizacije, da se u procesu izgradnje svi osjećaju sigurno i opušteno, te je moguće uvažiti i last minute izmjene, ukoliko se za to ukaže potreba.
Odradili smo i nekoliko rekonstrukcija starih kuća, gdje je potrebno držati se strogo propisanih materijala i načina obrade, te smo ponosni što su neke kuće opet zablistale novim sjajem.
Imamo iskusni tim koji je moguće ugovoriti za fasadne radove a raspolažemo vlastitom skelom. Radimo iskope bagerom i odvoz vlastitiom dumperom i kamionima.

  • Gradnja objekata privatnih investitora
  • Dvojni objekti poslovne namjene
  • Dvojni objekti privatne  namjene
  • Viskogradnja stambenih zgrada
  • Rekonstrukcije starih kamenih kuća
  • Fasade stiropol / kamena vuna
  • Najam skele, iskopi bagerom
POGLEDAJ SVE PROJEKTE

ŠTA KLIJENTI MISLE O NAMA

Zadovoljni su sa našim radom

ZAŠTO IZABRATI NAS

gar-slika2
Jamstveni rok za kvalitetu izvedenih radova za konstrukciju je 10 godina, a za zanatske radove 2 godine, te otklon istih jamčimo u najkraćem mogućem roku. Jamčimo da smo svojim partnerima dostupni za sve reklamacije koje se vremenom pokažu i nakon isteka garantnog roka, a sve potrebne sanacije ili dorade moguće je odraditi u dogovoru s investitorom.
odg-slika3
Uvijek smo u toku oko izbora materijala, propisanih standarda i načina rada s istima kako bismo osigurali kvalitetu koju jamči proizvođač. Na projektima gdje je potrebna ekspertiza angažiramo vanjske stručnjake, osiguravamo ateste materijala, i držimo se standarda kvalitete u opremi tako i u radovima.
xli-doka-sl1
Lagana oplata Frami Xlife s robusnim toplopocinčanim čeličnim okvirom idealna je za brzo i ekonomično oplaćivanje. Praktična i laka za ručnu primjenu, dovoljno stabilna za velikoplošno oplaćivanje sa i bez dizalice. Zahvaljujući visokokvalitetnoj Xlife-ploči prevučenoj plastičnim slojem osigurava uredan izgled betona i manje naknadnih radova. Optimalno prilagođavanje svakom građevinskom objektu zahvaljujući međusobno usklađenim širinama elemenata i kontinuiranom visinskom pomaku elemenata bez obzira kakve zidove, temelje i stupove imate u projektu.

NAŠE NAJBOLJE ODLIKE

Projekti po sistemu „ključ u ruke“ ugovaraju se po fazama, unutar ugovorenog roka i budžeta, te nema dodatnih naknadnih radova tj, isti se mogu izvoditi tek nakon što se investitoru preda zasebna ponuda pismenim putem.
Idealno za investitore koji žele sigurnost i mogućnost da se posvete izboru svog novog interijera i detaljima stanovanja.

Ukoliko ne znate otkuda započeti na građevinskoj čestici koja izgleda kao obrasla šikara, mi imamo rješenje.
Odrađujemo raščišćavanje vlastitom mehanizacijom, odvoz na deponij, sve zemljane radove, grube zidarske radove, armirano betonske radove te kamenopolagačke radove.

Izrada termoizolacijskih fasada (stiropor i fasadna vuna) s materijalom po vašem izboru.Postavljamo i kamene fasade te fasade s vapnenom žbukom.
Bojanje fasade uključuje dovoz i postavu skele, čišćenje stare fasade, zaštitu prozora, balkona i okoliša, grundiranje, dvije ruke boje te demontažu skele i čišćenje.
Iza nas su tisuće kvadrata fasada, te uz našu garanciju na izvedene radove.Možete biti sigurni u kvalitetu radova.

NAŠA POVIJEST

Tvrtka Antal d.o.o. je privatna obiteljska tvrtka za građevinarstvo, proizvodnju i usluge osnovana u Podstrani i nudimo izvođenje građevinskih radova na objektima nisko i visokogradnje. Već tri generacije obitelji Pavić predano nastavljaju tradiciju koju je započeo djed Ante, zatim preuzeo sin Jakov a danas i unuk Ante. Djelujemo na području Splitsko-dalmatinske županije od 1992.g. kada smo počeli sa izgradnjom ponajviše privatnih kuća, građevinama od javnog značaja i raznim rekonstrukcijama starih kuća. 2020.g. osnovali smo poslovnu jedinicu u gradu Kninu kako bismo proširili poslovanje na šire područje. Specijalizirani smo za projekte izgradnje objekata po sistemu „ključ u ruke“ prateći sve stukovne norme, poštujući rokove i dinamiku svakog pojedinog investitora. Osim privatnih samostojećih objekata (kuća, vila sa bazenom, kuća za odmor), radimo i objekte poslovne namjene (zgrade, urede, skladišne prostore), zatim grube radove (od pripreme vanjskog okoliša, odvoz kamionima, zemljane radove) zidarske radove, kamenoklesarske radove, krovišta od rekonstrukcija postojećih do postavljanja novih, izrade bazena, hidroizolacije i fasade. Bravarske radove, stolariju, elektroinstalacije te vodoinstalaterske radove odrađujemo sa pouzdanim partnerima s kojima surađujemo dugi niz godina na različitim projektima.

Nabavkom nove doka FRAMI Xlife katne oplate s kojom je olakšan rad na gradilištima bez krana u mogućnosti smo raditi na projektima visokogradnje prateći najsuvremenije standarde u izgradnji.

Planiraj dobro Rasti održivo Gradi odgovorno.

U 2020. godini tvrtka Antal d.o.o. je potpisala ugovor o korištenju bespovratnih sredstava za projekt „Povećanje učinkovitosti nabavom nove opreme za građevinarstvo“ u sklopu EU natječaja „Razvoj poduzetništva u gradu Kninu“. Tijekom ovog projekta tvrtka će otvoriti poslovnu jedinicu u gradu Kninu te će se potaknuti dodatna zapošljavanja.

Ukupna vrijednost projekta je 512.560,00 kuna.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj audio-vizualnog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Antal d.o.o.

KONTAKTIRAJTE NAS